Ansjovis-saffraanboter
Ingrediënten:
100 gr echte boter
1 potje saffraanpoeder
4 a 5 ansjovisfilets
1 eetlepel gehakte peterselie
Bereiding:
Laat de boter op kamertemperatuur zacht worden.
Snij 4 a 5 ansjovisfilets fijn.
Doe de saffraan, ansjovis en peterselie bij de boter en meng goed.
Maak met twee koffielepels quenelles van ansjovis-saffraanboter.
Leg de quenelles op een stuk boterpapier.
Leg in de frigo klaar voor gebruik.
Lekker bij vis, gekookte aardappelen, kreeft
Smakelijk.
Laat de boter op kamertemperatuur zacht worden.
Snij 4 a 5 ansjovisfilets fijn.
Doe de saffraan, ansjovis en peterselie bij de boter en meng goed.
Maak met twee koffielepels quenelles van ansjovis-saffraanboter.
Leg de quenelles op een stuk boterpapier.
Leg in de frigo klaar voor gebruik.
Lekker bij vis, kreeft, gekookte aardappelen, bladerdeeg wafeltje