Ansjovis-saffraanboter

foto Ansjovis-saffraanboter
Deel

Ansjovis-saffraanboter

Ingrediënten:

100 gr echte boter
1 potje saffraanpoeder
4 a 5 ansjovisfilets
1 eetlepel gehakte peterselie

Bereiding:

Laat de boter op kamertemperatuur zacht worden.
Snij 4 a 5 ansjovisfilets fijn.
Doe de saffraan, ansjovis en peterselie bij de boter en meng goed.
Maak met twee koffielepels quenelles van ansjovis-saffraanboter.
Leg de quenelles op een stuk boterpapier.
Leg in de frigo klaar voor gebruik.
Lekker bij vis, gekookte aardappelen, kreeft
Smakelijk.

Laat de boter op kamertemperatuur zacht worden.
Ansjovis-saffraanboter
Snij 4 a 5 ansjovisfilets fijn.
Ansjovis-saffraanboter
Ansjovis-saffraanboter
Doe de saffraan, ansjovis en peterselie bij de boter en meng goed.
Ansjovis-saffraanboter
Ansjovis-saffraanboter
Ansjovis-saffraanboter
Ansjovis-saffraanboter
Ansjovis-saffraanboter
Maak met twee koffielepels quenelles van ansjovis-saffraanboter.
Ansjovis-saffraanboter
Leg de quenelles op een stuk boterpapier.
Ansjovis-saffraanboter
Leg in de frigo klaar voor gebruik.
Lekker bij vis, kreeft, gekookte aardappelen, bladerdeeg wafeltje 
 

www.uiteigenkeuken.be 

Deel dit recept:
Hits: 2904