Cidersaus
Ingrediënten:
Voor 4 a 5 personen
1 appel
200 ml cider
400 ml room
1 a 2 koffielepels kippenpasta
Bereiding:
Giet cider en de room in een sausketeltje en breng aan de kook.
Snij een appel in partjes en doe 4 stukjes appel zonder schil bij de saus.
Laat de saus 20 min inkoken tot de saus dikte heeft.
Doe er naar smaak 1 of 2 koffielepel kippenpasta bij.
Mix de saus met een staafmixer.
Proef en kruidt de saus af met peper uit de molen en eventueel wat zout.
Smakelijk.
Giet cider en de room in een sausketeltje en breng aan de kook.
Snij een appel in partjes en doe 4 stukjes appel zonder schil bij de saus.
Laat de saus 20 min inkoken tot de saus dikte heeft.
Doe er naar smaak 1 of 2 koffielepel kippenpasta bij.
Mix de saus met een staafmixer.
Proef en kruidt de saus af met peper uit de molen en eventueel wat zout.