Romige cidersaus met appel

Seizoens gerecht

Cidersaus

Ingrediënten:

Voor 4 a 5 personen
1 appel

200 ml cider
400 ml room
1 a 2 koffielepels kippenpasta
 

 

Bereiding:

Giet cider en de room in een sausketeltje en breng aan de kook.
Snij een appel in partjes en doe 4 stukjes appel zonder schil bij de saus.
Laat de saus 20 min inkoken tot de saus dikte heeft.
Doe er naar smaak 1 of 2 koffielepel kippenpasta bij.
Mix de saus met een staafmixer.
Proef en kruidt de saus af met peper uit de molen en eventueel wat zout.
Smakelijk.

Giet cider en
de room in een sausketeltje en breng aan de kook.
Cidersaus
Cidersaus
Snij een appel in partjes en doe 4 stukjes appel zonder schil bij de saus.
Cidersaus
Cidersaus
Laat de saus 20 min inkoken tot de saus dikte heeft.
Doe er naar smaak 1 of 2 koffielepel kippenpasta bij.
Cidersaus
Mix de saus met een staafmixer.
Cidersaus
Proef en kruidt de saus af met peper uit de molen en eventueel wat zout.
Cidersaus

www.uiteigenkeuken.be

Deel dit recept:
Hits: 2470