Tartaarsaus
Ingrediënten:
4 eieren
2 eetlepels gehakte peterselie
1 eetlepel kappertjes
1 sjalot
5 mini augurkjes
300 gr mayonaise
dragonblaadjes ( vers of gedroogd )
Bereiding:
Kook de eieren hard in ongeveer 10 minuten en schil ze.
Plet het eigeel met een vork.
Snij het eiwit grof met een mes en plet verder fijn met een vork.
Snij 1 sjalot fijn.
Snij 1 eetlepel kappers fijn.
Hak de peterselie.
Snij de augurken in kleine stukjes.
Meng alles met 300gr mayonaise.
Proef en kruidt af met wat fijngesneden dragonblaadjes, peper uit de molen en zout.
Smakelijk.
Kook de eieren hard in ongeveer 10 minuten en schil ze.
Plet het eigeel met een vork.
Snij het eiwit grof met een mes en plet verder fijn met een vork.
Snij 1 sjalot fijn.
Snij 1 eetlepel kappers fijn.
Hak de peterselie.
Snij de augurken in kleine stukjes.
Meng alles met 300gr mayonaise.
Proef en kruidt af met wat fijngesneden dragonblaadjes, peper uit de molen en zout.