Tomaten tagliatelle

foto Tomaten tagliatelle
Deel

Tomaten tagliatelle

Om decoratief te gebruiken bij salades, vlees, vis en kaas.

Ingrediënten:

250 ml tomatenpulp
mespuntje maizena
mespuntje cayennepeper
snuifje zout
siliconen matje of boterpapier
oven

Bereiding:

Meng de maizena, cayennepeper en het snuifje zout met de tomatenpulp.
Leg een siliconen matje of boterpapier op een ovenplaat en smeer zeer dun in met olie.
Verdeel de tomatenpulp over de bakplaat zodat je een mooi dun laagje bekomt.
Gebruik hiervoor een steekspatel of paletmes. Let erop dat je geen gaten hebt.
Laat in een oven drogen gedurende 1 a 1 ½ uur op 50 a 70 graden.
Haal uit de oven en trek voorzichtig het “ tomatenvel “ van het boterpapier.
Laat afkoelen op een rooster.
Snij met behulp van een lat dunne slierten.
Smakelijk

Meng de maizena, cayennepeper en het snuifje zout met de tomatenpulp.
Tomaten tagliatelle
Leg een siliconen matje of boterpapier op een ovenplaat en smeer zeer dun in met olie.
Tomaten tagliatelle
Verdeel de tomaten pulp over de bakplaat zodat je een mooi dun laagje bekomt.
Tomaten tagliatelle
Gebruik hiervoor een steekspatel of paletmes. Let erop dat je geen gaten hebt.
Tomaten tagliatelle
Laat in een oven drogen gedurende 1 a 1 ½ uur op 50 a 70 graden.
Tomaten tagliatelle
Haal uit de oven en trek voorzichtig het “ tomatenvel “ van het boterpapier.
Tomaten tagliatelle
Tomaten tagliatelle
Laat afkoelen op een rooster.
Tomaten tagliatelle
Snij met behulp van een lat dunne slierten.
Tomaten tagliatelle
Tomaten tagliatelle

www.uiteigenkeuken.be

Deel dit recept:
Hits: 1310