Wortelen gestoofd onder boterpapier
Ingrediënten:
1 kg wortelen
1 ui
2 laurierbladeren
30 gr echte boter
suiker
pastis
boterpapier
Bereiding:
Voor 4 a 5 personen
Snij 1 ui fijn.
Schil, was en snij de wortelen in schuine schijfjes en doe ze in een ketel.
Doe bij de wortelen de fijngesneden ui, 1 a 2 eetlepels suiker, ¼ koffielepel zout, 2 laurierbladeren, 30 gr boter, 1 dopje pastis en 50 a 60 ml water bij.
Bedek met boterpapier op maat van de ketel gesneden.
Zet op zacht vuur en laat ongeveer 10 a 15 minuten garen.
Smakelijk.
Snij 1 ui fijn.
Schil, was en snij de wortelen in schuine schijfjes en doe ze in een ketel.
Doe bij de wortelen de fijngesneden ui, 1 a 2 eetlepels suiker, ¼ koffielepel zout, 2 laurierbladeren, 30 gr boter, 1 dopje pastis en 50 a 60 ml water bij.
Bedek met boterpapier op maat van de ketel gesneden.
Zet op zacht vuur en laat ongeveer 10 a 15 minuten garen.