Home
Gerechten
Voorgerechten
Soepen
Tussengerechten
Hoofdgerechten
Desserts
Groenten
Sauzen
Fonds
Brood
Allerlei
Seizoensgerechten/Streekgerechten
Alle gerechten
Hoofdgerechten
Warme gerechten. Zowel vis als vlees
Voorgerechten
Soepen
Tussengerechten
Hoofdgerechten
Desserts
Groenten
Sauzen
Fonds
Brood
Allerlei
Vongole met linguine
Hoofdgerecht
23 november 2021
Wiener schnitzel / escalope a la Viennoise
Hoofdgerecht
25 maart 2020
Dorade op zijn geheel met citroenboter
Hoofdgerecht
20 maart 2020
Kabeljauw met een korst van volkorenbrood
Hoofdgerecht
2 maart 2020
Hertfilet met St-Bernardus saus
Hoofdgerecht
1 december 2018
Herfstpasta
Hoofdgerecht
10 november 2018
Gepaneerde schartongfilet
Hoofdgerecht
14 oktober 2018
Kabeljauw met yoghurtsaus
Hoofdgerecht
22 september 2018
Tomaat gevuld met gehakt en ricotta
Hoofdgerecht
1 september 2018
Kapsalon
Hoofdgerecht
26 augustus 2018
Varkenshersenen met kappertjes
Hoofdgerecht
31 juli 2018
Zuiderse pasta met kip
Hoofdgerecht
27 juli 2018
Lente salade met kip
Hoofdgerecht
11 juni 2018
Maccheroni met merguez, asperges en tomatensaus
Hoofdgerecht
1 mei 2018
Hamburger “uit eigen keuken”
Hoofdgerecht
10 april 2018
Orloffgebraad
Hoofdgerecht
24 maart 2018
Capellini Mortadella
Hoofdgerecht
12 maart 2018
Gevulde kip
Hoofdgerecht
1 maart 2018
Dorade met mousselinesaus
Hoofdgerecht
27 februari 2018
Witloofrolletjes
Hoofdgerecht
10 februari 2018
Spaghetti Bolognaisesaus
Hoofdgerecht
10 februari 2018
Vleesbrood
Hoofdgerecht
27 januari 2018
Ovenschotel met gehakt en bloemkool
Hoofdgerecht
3 januari 2018
Suprême van parelhoen in Porto
Hoofdgerecht
29 december 2017
Rogvleugel met kappertjes
Hoofdgerecht
28 december 2017
Patrijs in cocotte bereidt
Hoofdgerecht
23 december 2017
Hertstoofvlees
Hoofdgrecht
3 december 2017
Everzwijnfilet met Elzassersaus en wintergroentjes
Hoofdgerecht
26 november 2017
Moussaka
Hoofdgerecht
12 november 2017
Ossobuco
Hoofdgerecht
5 november 2017
Portugese visschotel
Hoofdschotel
31 oktober 2017
Hazenrug met wildsaus en eendenleverterrine
Hoofdgerecht
30 oktober 2017
Varkenswangetjes op Vlaamse wijze
Hoofdgerecht
22 oktober 2017
Bouletten in Luikse saus
Hoofdgerecht
13 mei 2017
Spare-ribben
Hoofdgerecht
10 mei 2017
← Home
Terug →
© 2024 Uit eigen keuken - Dirkzwager Peter
Voorgerechten
Soepen
Tussengerechten
Hoofdgerechten
Desserts
Groenten
Sauzen
Fonds
Brood
Allerlei