Hoofdgerechten

Warme gerechten. Zowel vis als vlees
Foto van gerecht

Vongole met linguine
Foto van gerecht

Wiener schnitzel / escalope a la Viennoise
Foto van gerecht

Dorade op zijn geheel met citroenboter
Foto van gerecht

Kabeljauw met een korst van volkorenbrood
Foto van gerecht

Hertfilet met St-Bernardus saus
Foto van gerecht

Herfstpasta
Foto van gerecht

Gepaneerde schartongfilet
Foto van gerecht

Kabeljauw met yoghurtsaus
Foto van gerecht

Tomaat gevuld met gehakt en ricotta
Foto van gerecht

Kapsalon
Foto van gerecht

Varkenshersenen met kappertjes
Foto van gerecht

Zuiderse pasta met kip
Foto van gerecht

Lente salade met kip
Foto van gerecht

Maccheroni met merguez, asperges en tomatensaus
Foto van gerecht

Hamburger “uit eigen keuken”
Foto van gerecht

Orloffgebraad
Foto van gerecht

Capellini Mortadella
Foto van gerecht

Gevulde kip
Foto van gerecht

Dorade met mousselinesaus
Foto van gerecht

Witloofrolletjes
Foto van gerecht

Spaghetti Bolognaisesaus
Foto van gerecht

Vleesbrood
Foto van gerecht

Ovenschotel met gehakt en bloemkool
Foto van gerecht

Suprême van parelhoen in Porto
Foto van gerecht

Rogvleugel met kappertjes
Foto van gerecht

Patrijs in cocotte bereidt
Foto van gerecht

Hertstoofvlees
Foto van gerecht

Everzwijnfilet met Elzassersaus en wintergroentjes
Foto van gerecht

Moussaka
Foto van gerecht

Ossobuco
Foto van gerecht

Portugese visschotel
Foto van gerecht

Hazenrug met wildsaus en eendenleverterrine
Foto van gerecht

Varkenswangetjes op Vlaamse wijze
Foto van gerecht

Bouletten in Luikse saus
Foto van gerecht

Spare-ribben